تغییر کامل زندگی معلولان با دست و پای بیونیک
مردی که در 13 سالگی طی یک حادثه تصادف قطار ، یک دست و یک پای خود را از دست داد ، به نخستین مردی بریتانیایی تبدیل شد که اکنون با یک دست و پای بیونیک زندگی خود را ادامه می دهد.
به گزارش خبرگزاری مهر، مایکل اسوینگر در 13 سالگی درحالی که مشغول بازی با دوستانش بود ، دست راست و پای خود را در یک تصادف وحشتناک با قطار در سال 1992 از دست داد.
مایکل به عنوان اولین فردی که قرار است از این فناوری پزشکی پیشرفته در بریتانیا استفاده کند ، اظهار داشت که بهترین چیز برای وی راه رفتن در خیابان و گرفتن دستان دختر کوچکترش است.
مایکل 33 سال اظهار داشت این دست بیونیک که با باطری کار می کند ، به وی زندگی جدیدی داده است.
وی همچنین اظهار داشت: این دست و پای بیونیک زندگی من را به شکل قابل توجهی تغییر داد. داشتن یک دست بیونیک که مثل یک دست عادی کار می کند ، اعتماد به نفس من را افزایش داده است و مرا ترغیب می کند که کارهای مختلفی انجام دهم. در این میان صدای کودکان کوچک را در خیابان شنیده ام که می گویند نگاه کند او یک ربات است.
وی افزود: بهترین شرایط وقتی است که کوچکترین فرزندم دست بیونیک را در خیابان در دستان خود گرفت. خانواده من از این وضعیت بسیار راضی هستند.
این بازوی بیونیک دربرگیرنده دو الکترود در یک سوکت (socket) است که یکی از آنها به ماهیچه دو سر بازویی وی متصل شده و دیگری به ماهیچه سه سر بازویی وی متصل شده است. ضربه های الکترونیکی از ماهیچه ها و پایانه های عصبی یک جریان ایجاد می کند که دست مایکل را که به "سبک ترمیناتور" ساخته شده را تحریک به حرکت می کند.
اگر مایکل ماهیچه دو سر بازویی خود را سفت کند ، دست بسته می شود و وقتی که ماهیچه سه سر بازویی خود را سفت می کند ، دست باز می شود.
وی پس از انجام تحقیقات و ملاقات با RSLSteeper به عنوان سازنده این دست ، تصمیم گرفت اولین نفری باشد که این دست روی وی آزمایش می شود. به وی گفته شد که این فناوری در مراحل بسیار ابتدایی است و بیشتر در بخش خصوصی کاربرد دارد تا سازمان بهداشت عمومی بریتانیا ، اما وی با انجام این کار موافقت کرد.
شش ماه پیش وی برای بررسی سیگنال های دست خود مراجعه کرد و به وی گفته شد که وی اولین کسی بوده که قرار است این دست را دریافت کند.
مایکل گفت: می دانستم که این دست چه تأثیری در زندگی من دارد. داشتن یک دست بیونیک به معنای تغییر کامل زندگی من بود.
تصویر زیر ، مایکل را در سن 13 سالگی وقتی که یک دست و یک پای خود را در یک تصادف قطار هنگام بازی با دوستانش از دست داده بود نشان می دهد.
مایکل اکنون می تواند به ماهیگیری برود ، کارهای روزمره انجام دهد ، بند کفش های خود را ببندد و با دیگران دست بدهد و یک بسته چیپس را باز کند.
وی گفت: پیشتر برای بازکردن یک پاکت نامه و درآوردن نامه یا بستن در ماشین پس از سوار شدن تلاش می کردم ، اکنون تلاش می کنم از تجربه خود برای الهام بخشیدن به دیگران استفاده کنم.
مایکل با اشاره به این که پذیرش این معلولیت برایش بسیار دشوار بوده ، تأکید کرده که قصد دارد از تجربه مثبت خود برای الهام بخشیدن به دیگران استفاده کند.
منبع: خبرگزاری مهر
کلمات کلیدی: biomedical engineering ، مهندسی پزشکی ، آشنایی با مهندسی پزشکی ، معرفی مهندسی پزشکی ، مهندسی پزشکی گرایش بالینی ، مهندسی پزشکی گرایش بیومکانیک ، مهندسی پزشکی گرایش بیوالکتریک ، مهندسی پزشکی گرایش بیومتریال (بیومواد) ، مهندسی پزشکی ایران ، مهندسی پزشکی دانشگاه پیام نور ، پایگاه آموزشی و اطلاع رسانی مهندسی پزشکی ، اخبار و تازه های مهندسی پزشکی ، مقالات مهندسی پزشکی ، آموزش مهندسی پزشکی ، دانلود کتاب های مهندسی پزشکی ، دانلود جزوه های مهندسی پزشکی ، دانلود نمونه سوالات امتحانی مهندسی پزشکی ، بیونیک ، دست مصنوعی ، پای مصنوعی ، دست و پای مصنوعی ، معلولان