پایگاه آموزشی و اطلاع رسانی مهندسی پزشکی

بازوی رباتی توانایی حرکت کردن را به دختر دو ساله هدیه کرد

آشنایی با مهندسی پزشکی,آشنایی با تجهیزات پزشکی,اخبار و تازه های مهندسی پزشکی,مقالات مهندسی پزشکی,ساخت بازوی رباتی

بازوی رباتی توانایی حرکت کردن را به دختر دو ساله هدیه کرد   یک بازوی رباتی که توسط یک چاپگر سه بعدی ساخته شده است ، امکان حرکت بازو را برای دختر بچه 2 ساله ای که مبتلا به خمیدگی مادرزادی مقاوم

بازوی رباتی توانایی حرکت کردن را به دختر دو ساله هدیه کرد

 

یک بازوی رباتی که توسط یک چاپگر سه بعدی ساخته شده است ، امکان حرکت بازو را برای دختر بچه 2 ساله ای که مبتلا به خمیدگی مادرزادی مقاوم مفاصل بوده فراهم کرد.
به گزارش خبرگزاری مهر ، "اما" دختر بچه دوساله ای که به صورت مادرزادی از بیماری خمیدگی مقاوم مفاصل رنج می برد و این شرایط بر قدرت ماهیچه های وی تأثیر گذاشته است ، با کمک یک بازوی رباتی که توسط یک چاپگر سه بعدی اسکلتی ساخته شده ، توانست قدرت لازم را برای بلند کردن اشیاء بدست آورد.


Magic Arm

مگان لاول مادر "اما" اظهار داشت: وقتی "اما" متولد شد ، بازوهایش تا نزدیک گوش هایش بالا آمده بود و شانه هایش به داخل چرخیده بود. "اما" همانطوری که بزرگتر شد ، از قدرت چندانی در ماهیچه های خود برای حرکت برخوردار نبود.
پس از مدتی والدین "اما" با دستگاهی به نام WREX آشنا شدند که از میله های آهنی و باندهای مقاومتی ساخته شده بود.

Magic Arm

"اما" می تواند مادرش را با کمک بازوی جادویی خود در آغوش بگیرد. "اما" اکنون می تواند نقاشی کند ، اجسامی را بدون کمک مادرش بلند کند.

Magic Arm
این وسیله می تواند به کودکانی که بازوهای رشد نکرده دارند ، کمک کند تا بازی کنند ، خودشان غذا بخورند و دیگران را در آغوش بگیرند.

این وسیله توسط Stratasys ، یک شرکت چاپگر سه بعدی طراحی شده و می توان آن را براساس نیازهای "اما" توسط چاپگر سه بعدی تغییر داد.
از آنجایی که "اما" تنها 11 کیلوگرم وزن دارد ، نمونه چاپ شده توسط این چاپگر سه بعدی یک نمونه خاص و بسیار سبک وزن است و کارآیی آن والدین "اما" را شگفت زده کرده است.
مادر "اما" گفت که دختر دو ساله اش هنگامی که برای اولین بار توانست با کمک این بازوها حرکت کند ، آنها را بازوهای جادویی لقب داد.
مادر وی افزود: درحالی که "اما" مراحل رشد خود را سپری می کند ، باید از بازوهای بزرگتری استفاده کند تا بتواند بازوهای خود را حرکت دهد.

 

منبع: خبرگزاری مهر

 

 

کلمات کلیدی: biomedical engineering ، مهندسی پزشکی ، آشنایی با مهندسی پزشکی ، معرفی مهندسی پزشکی ، مهندسی پزشکی گرایش بالینی ، مهندسی پزشکی گرایش بیومکانیک ، مهندسی پزشکی گرایش بیوالکتریک ، مهندسی پزشکی گرایش بیومتریال (بیومواد) ، مهندسی پزشکی ایران ، مهندسی پزشکی دانشگاه پیام نور ، پایگاه آموزشی و اطلاع رسانی مهندسی پزشکی ، اخبار و تازه های مهندسی پزشکی ، مقالات مهندسی پزشکی ، آموزش مهندسی پزشکی ، دانلود کتاب های مهندسی پزشکی ، دانلود جزوه های مهندسی پزشکی ، دانلود نمونه سوالات امتحانی مهندسی پزشکی ، بازوی مصنوعی ، بازوی رباتی ، چاپگر سه بعدی ، بیماری مادرزادی ، توانایی حرکت ، WREX